Pizzeria Bullizza
10:00-21:00
Close
031 692 823 bullbar.pizzeria@gmail.com

V notranjosti gostinskih lokalov je znova dovoljeno uživanje hrane in pijače, vendar morajo gostje in zaposleni izpolnjevati določene pogoje.

 PCT

  • preboleli (dokazilo o pozitivnem rezultatu PCR-testa, ki je starejši od 10 dni, vendar ni starejši od šest mesecev, ali potrdilo zdravnika o prebolelosti covida-19 in od začetka simptomov ni minilo več kot šest mesecev ),
  • cepljeni (velja le, če je od drugega odmerka Biontech/Pfizer preteklo najmanj sedem dni, od drugega odmerka cepiva Sputnik V, cepiva podjetji Moderna, Sinovac Biotech in Sinopharm ter prvega odmerka cepiva Janssen (Johnson&Johnson) najmanj 14 dni ter najmanj 21 dni od prvega odmerka cepiva podjetja AstraZeneca)
  • ali testirani (dokazilo o negativnem izvidu PCR ali HAT-testu na novi koronavirus, ki ni starejši od 48 ur).

To ni potrebno za mlajše od 15 let, ki so tam z ožjimi družinskimi člani.

 

vir: https://www.domzale-ooz.si/gostinski-lokali-se-odpirajo-kaksni-so-pogoji-za-odprtje/

Na vrh
Translate »

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Naročilo hrane od 10h do 20.50h.